Aangekomen in Nieuw-Zeeland

Ondertussen zijn we vertrokken naar Nieuw-Zeeland. Na een lange vlucht en 4 uur rijden kwamen we aan in Taupo een plaats aan een groot meer in het midden van het noordereiland. Onze trainingslocatie ligt op 60 km ten noord westen van ons hotel.

Helaas ben ik daar nog niet geweest, aangezien we nog geen boot hebben. Onze vier was te lang voor een standaard container en is samen met een aantal andere vieren in 1 container gegaan.

Tot die tijd gaan we op de fiets, de ergometer en in de krachttrainingszaal. Vanmorgen heb ik dan ook lekker 70 km gefietst door de regio. Geen hoge bergen maar wel erg steile heuvels. Verder erg rustig op de wegen.

toevoeging 15 oktoberHelaas hebben we nog steeds geen boot en zijn we dus maar in tweezonders aan het roeien. Hoewel dit erg lekker gaat, zijn we hier maar voor 1 ding en dat is die 4- zo hard mogelijk te laten gaan. Dat wordt wachten tot we daar aan kunnen beginnen.

Vandaag zijn we op op de baan eerst door de Maories verwelkomt met een traditionele welkomstceremonie en zijn we daarna gaan roeien.

Het meer hier is ontzettend mooi. Eigenlijk alleen maar bossen en bergen langs de kant met op sommige plekken ook nog een paar hoge rotswanden.