Afgelopen periode

Tja soms heb je een tijd lang niet echt zin om te schrijven over hoe het er voor staat. Op dit moment weet ik het nog steeds niet, maar het wordt wel tijd voor een update. Vanaf de eerste wereldbeker zijn er erg veel gedachten door mijn hoofd gegaan. Ten eerste waarom we die wereldbeker hebben verpest. Nog steeds denk ik dat er veel snelheid in de 2 zat voor de wereldbeker. Alleen kwam het er gewoon echt niet uit. Jammer maar helaas.

Vervolgens heeft David een periode rust genomen en ben ik in de 8 gaan zitten voor de WB in Luzern. Al tijdens de trainingen ging dit niet lekker en ik zat zelf ook echt niet lekker in de boot. Hierdoor kreeg ik steeds minder zin om me kapot te trainen in die boot. Natuurlijk heb ik tot Luzern mijn uiterste best gedaan om zo goed mogelijk te presteren. Helaas zat het er in Luzern nog niet in. De boot lag niet stabiel en het roeien te wisselvallig. Resultaat was een 8e plek.

Aangezien ik het niet naar mijn zin had in de 8 en toch ook echt naar een andere uitdaging op zoek ben in een jaar waar geen echte spanning op staat. Begrijp me niet verkeerd in Londen moeten we er met z'n allen alles aan doen om goud te winnen. Maar om daar zo goed mogelijk te staan, moeten we nu maken dat we hard trainen in boten waar we zelf lol in hebben en er ook voor willen gaan om er het uiterste uit te halen.

Voor mij was het dit jaar de 2-. Dat is echter van de baan geschoven en we hebben nu besloten om een 4- te maken. Het is nog niet duidelijk wie er in zullen zitten, maar de afgelopen weken hebben we met de 2 tweetjes gevaren. Morgen beginnen we aan de seatraces om de definitieve samenstelling te maken richting het EK.

Ik zal nu snel weer iets van me laten horen.